2M Biztosítási Alkusz Kft.
 

Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat letölthető formátumban
A letölött szabályzat pdf megjelenítő alkalmazással nyitható meg!

Interneten megadott személyes adatok védelme

Társaságunk bármely, a weboldalaink használata során tudomásunkra jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli. Minden olyan biztosítási -banki- és értékpapír titkot megőriz, amely a pénzügyi szolgáltatási tevékenységünkből adódóan a tudomásunkra jutott.

Tájékoztatjuk, hogy honlapunkat mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül látogathatja.

Tájékoztatjuk, hogy a honlapunkon, megbízottaink honlapján korábban üzemelő online díjkalkulátor és szerződéskötő alkalmazásunkban a korábban megadott adatok kezelése során az alábbiak szerint járunk el:

1. Létrejött, élő és a létrejött de kevesebb mint 5 (öt) éve megszűnt biztosítási szerződések vonatkozásában az adatait a vonatkozó törvényi előírások szerint zártan, titkosítva, az adatkezelést szabályozva kezeljük.

2. Létrejött, de több mint 5 (öt) éve megszűnt biztosítási szerződés esetén a korábban tárolt adatokat, dokumentumokat véglegesen és visszavonhatatlanul töröltük a rendszereinkből.

3. Létre nem jött, de tarifálási státuszban tárolt minden adatot visszavonhatatlanul és véglegesen töröltünk rendszereinkből.

A fentiekről adatvédelmi szabályzatunk rendelkezik.