2M Biztosítási Alkusz Kft.
 
2024.02.26

Márciusi lakásbiztosítási kampány 2024 - tájékoztató

Fontos tudnivalók a kampánnyal kapcsolatban :

- Extra felmondási lehetőség a lakásbiztosításokra 2024.03.01. - 03.31. között (eddig a biztosítási évfordulókor lehetett csupán ezt megtenni),
- A felmondási lehetőségről a biztosítója már megküldte Önnek az értesítést, fontosabb tudnivalókat,
- Jelzáloghitellel terhelt lakóingatlanok esetében is megilleti az ügyfelet a felmondási jog; de az Ügyfél szabadon választhatja meg az alkuszt, biztosítót; nem kötelezhető arra, hogy a bankban kösse meg az új szerződését,
- A kormányzat céljai: alulbiztosítottság csökkentése, díj, és szolgáltatási verseny fokozása, biztosítói verseny növelése, Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási kötések növelése, az országos biztosítottság emelkedése, piaci koncentráció enyhítése (kisebb biztosítók helyzetbe hozása)!

Javaslatunk:

- Keressen minket vagy képviselőinket, hogy segíteni tudjunk a következőkben!
- Időben foglalkozzon a kínálkozó lehetőséggel és használja ki a kampányt; azonos (vagy esetleg alacsonyabb) árért komplexebb és magasabb szolgáltatások érhetők el!
- Megfelelő, ingatlanára szabott védelemmel rendelkezzen, ne pedig olcsó, általános és esetleg elavult megoldással! Kerülje el az esetleges alul-biztosítottságot és az abból eredő veszteségeket! Legyen naprakész és modern a fedezete! Kerülje el EGY KÁR esetén az idegeskedést, problémákat!
- Független szakemberre bízza azt, ami független szakembert kíván, nincs olyan, hogy „legjobb biztosító vagy legjobb termék”!
- Védje is meg azt, ami a birtokában van!

Gondoskodjunk továbbra is együtt Otthona/ingatlana/ingósága valós, megfelelő és aktuális biztosítási védelméről!

Ehhez mi adjuk a szakmai hátteret, tudást, tapasztalatot, szakmailag felkészült, megbízható megbízott közvetítőinket, képviselőinket! Önnek csupán a figyelmét és némi időt kell arra fordítani, hogy aktuális és az igényeinek megfelelő biztosítási védelemben részesüljön!